Mediji o nama - Intervencije

Vatrogasci gasili požar, policija obavlja očevid

Požar koji je oko 13.30 buknuo na otoku Viru u predjelu iznad groblja, stotinjak metara s lijeve strane ceste prema Lozicama, još uvijek mjestimično plamti pa je u pomoć pripadnicima virskog DVD-a te ninskim, privlačkim i zadarskim vatrogascima, koji su došli u pomoć, poslan i kanader.

Tri kuće zahvaćene su vatrom, a jedna je u potpunosti izgorjela u požaru koji je izbio u Kninu jučer u poslijepodnevnim satima, doznajemo od policijske glasnogovornice Marice Kosor.

Vatrogasci su u ponedjeljak navečer brzom intervencijom uspjeli spriječiti moguće teške posljedice požara koji je izbio u bolničkom krugu u Varaždinskim Toplicama.

Policijski službenici Druge policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem u dobi od 37 godišna, kojeg se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Naime, 37-godišnjaka se sumnjiči da je u petak oko 18 sati u Ulici Hrvatskog Sabora u Zadru namjerno izazvao požar na otvorenom prostoru, kojom prilikom je izgorjelo suho raslinje, suha trava te su djelomično nagorjela tri stabla masline. Požar su ugasili vatrogasci, a na mjestu događaja je izvršen očevid.