Hrvatska vatrogasna zajednica organizira 8. jesenski stručni skup vatrogasaca koji će se ove godine održati u Malom Lošinju (hotel Bellevue), 5. i 6. listopada 2017. Cilj je skupa stručno usavršavanje i razmjena iskustva vatrogasaca.
Pozivamo zainteresirane autore da nam dostave naziv i sažetak rada do 7. rujna 2017. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Interesno područje: vatrogastvo i zaštita od požara.
Radovi će se odabrati na temelju sažetka. Odabrani radovi će se honorirati sklapanjem ugovora o autorskom djelu. Predavanja će se prenositi uživo internetom: YouTube kanal HVZ-a

Napomena 1:
Tijekom stručnog skupa (5. i 6. 10. 2017.) organiziran je prijevoz autobusom iz hotela Aurora i Vespera do hotela Bellevue i nazad. Polazak iz hotela je u 8.40 s autobusnog stajališta (pored igrališta), a povratak u 14:30.
Napomena 2:
5.10. je organiziran ručak u hotelu Vespera u vremenu 14.30-15.30 po cijeni od 100,00 kn. Zamolba je iz hotela da se osobe za ručak prijave najkasnije do kraja doručka toga dana.

Molimo sve koji će sudjelovati na stručnom skupu u Malom Lošinju da sudjelovanje prijave:
1. Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici putem Web obrasca: Prijava sudjelovanja
2. hotelu (preko prijavnice u prilogu)

Rezervacija smještaja
Program stručnog skupa Lošinj 2017